Note: Articles posted in this blog are clips from other sources (e.g. newspapers) and are not the words or the views of the submitter or of Kypros-Net Inc.

Thursday 19 July 2007

Δευτέρα ο Τάσσος - Ανακοινώνει υποψηφιότητα μέσω διαγγέλματος

ΠΟΛΙΤΗΣ ONLINE


"Η 23η Ιουλίου, ημέρα Δευτέρα, είναι σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές η πιθανότερη ημερομηνία για την εξαγγελία της υποψηφιότητας του προέδρου της Δημοκρατίας, Τάσσου Παπαδόπουλου. Οι λεπτομέρειες θα ρυθμιστούν τις επόμενες μέρες στο πλαίσιο των συσκέψεων του Προέδρου με τους συνεργάτες του.
Όπως όλα δείχνουν, ο Πρόεδρος θα καλέσει στο Προεδρικό Μέγαρο τα συνεργεία των τηλεοπτικών σταθμών και θα εξηγήσει μέσα από ομιλία, η οποία αναμένεται να ξεπεράσει σε διάρκεια τα πέντε λεπτά, γιατί επιλέγει να επαναδιεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας. Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βασίλης Πάλμας επανέλαβε χθες ότι ο Πρόεδρος θα ανακοινώσει σύντομα τις αποφάσεις του, χωρίς όμως, να αναφέρει το πότε. "Όπως ξέρετε πολύ καλά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει πάρει τις αποφάσεις του. Ήδη τις έχει κοινοποιήσει στους αρχηγούς των κομμάτων που στήριζαν ή εξακολουθούν να στηρίζουν την Κυβέρνηση, ενημέρωσε και τους Υπουργούς, τους προερχόμενους από το ΑΚΕΛ στο αποχαιρετιστήριο γεύμα που τους παρέθεσε, και πολύ σύντομα θα εξαγγείλει δημοσίως την υποψηφιότητά του", δήλωσε χαρακτηριστικά. Ερωτηθείς για τον τρόπο με τον οποίο θα εξαγγείλει ο Πρόεδρος την υποψηφιότητά του, ο κ. Πάλμας σημείωσε ότι ο Πρόεδρος θα δημοσιοποιήσει τις αποφάσεις του με ομιλία, αποφεύγοντας να περιγράψει την προεδρική εξαγγελία ως "διάγγελμα"...."

1 comment:

Anonymous said...

Aman me auta ta diaggelmata. Lete na ton piasoun ta klamata pali?