Note: Articles posted in this blog are clips from other sources (e.g. newspapers) and are not the words or the views of the submitter or of Kypros-Net Inc.

Tuesday 28 August 2007

Συνάντηση με τον Τ.Παπαδόπουλο είχε ο Δ.Συλλούρης ενόψει εκλογών

Phileleftheros

"Οι κατευθυντήριες γραμμές του προεκλογικού αγώνα αλλά και το πρόγραμμα διακυβέρνησης, τέθηκαν επί τάπητος στη σημερινή συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Τάσσος Παπαδόπουλος με το Εκτελεστικό Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κόμματος (ΕΥΡΩΚΟ), το οποίο θα στηρίξει την επανεκλογή του Τάσσου Παπαδόπουλου στις προεδρικές εκλογές του Φεβρουαρίου.
Ο Πρόεδρος του ΕΥΡΩΚΟ Δημήτρης Συλλούρης ανέφερε μετά τη συνάντηση ότι το ΕΥΡΩΚΟ έδωσε στον Πρόεδρο Παπαδόπουλο τις βασικές του προτάσεις για το προεκλογικό πρόγραμμα και εξέφρασε παράλληλα την επιθυμία όλων των στελεχών και μελών του κόμματος να εργαστούν σκληρά για επανεκλογή του Τάσσου Παπαδόπουλου....."

1 comment:

Lexi_penitas said...

Ευτυχώς που έχουμε και τον Συλλούρη. Αν γινόταν διαγωνισμός για την πιο αστεία φιγούρα της προεκλογικής εγώ θα τον ψήφιζα δαγκωτό.

Σημερινές του δηλώσεις μετά από την συνάντηση του με τον Τάσσο για συντονισμό της προεκλογικής:

Ερωτηθείς κατά πόσον τέθηκε και θέμα εκπροσώπησης του ΕΥΡΩΚΟ στο νέο Υπουργικό εάν επανεκλεγεί ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος, ο κ. Συλλούρης είπε ότι το ΕΥΡΩΚΟ «δεν θα θέσει ποτέ θέμα συναλλαγής ή εκπροσώπησης στο επόμενο Υπουργικό Συμβούλιο», για να προσθέσει ωστόσο ότι «θεωρείται αυτονόητο πως ένα κόμμα, το οποίο δίνει προτάσεις διακυβέρνησης, θα εκπροσωπείται σε μια μελλοντική κυβέρνηση σε όλα τα επίπεδα».

Ερώτημα: Πώς γίνεται να μην τίθεται θέμα συναλλαγής αλλά να θεωρείται αυτονόητη η εκπροσώπηση στη κυβέρνηση, και σε όλα τα επίπεδα μάλιστα; Όποιος το βρει κερδίζει ένα παγωτό Παπαφιλίππου.