Note: Articles posted in this blog are clips from other sources (e.g. newspapers) and are not the words or the views of the submitter or of Kypros-Net Inc.

Friday 31 August 2007

Στο πλευρό του Τάσσου Παπαδόπουλου στις εκλογές ο Γιώργος Λιλλήκας

Phileleftheros
"Ο κύβος ερρίφθη! Ύστερα από μια μακρά περίοδο έντονης σεναριολογίας ο τέως υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Λιλλήκας άνοιξε τα χαρτιά του και αποφάσισε να ταχθεί στο πλευρό του Τάσσου Παπαδόπουλου στις επικείμενες προεδρικές εκλογές. Σε συνέντευξη Τύπου ο κ. Λιλλήκας δήλωσε ότι ο Τάσσος Παπαδόπουλος είναι η καλύτερη και ασφαλέστερη επιλογή. Την ίδια ώρα εξέφρασε σεβασμό προς το ΑΚΕΛ, ωστόσο δήλωσε ότι δεν έχει πειστεί για την απόφαση του να διεκδικήσει την προεδρία της Δημοκρατίας.
Σε δήλωση του, ο κ. Λιλλήκας είπε ότι η πολιτική του συνείδηση και πολιτικές του θέσεις στο Κυπριακό του επιβάλλουν να στηρίξει την επανεκλογή του Τάσσου Παπαδόπουλου. "Μου επιβάλλουν να στηρίξω την πολιτική εκείνη που, κατά την άποψή μου, υπηρετεί καλύτερα την πατρίδα μας", προσθέτοντας ότι η υποψηφιότητα Τάσσου Παπαδόπουλου διασφαλίζει την μη επιστροφή της ηγεσίας του ΔΗΣΥ και εγγυάται τη μη επαναφορά του Σχεδίου Ανάν ή άλλων διχοτομικών σχεδίων."

No comments: